06 801 335 94 info@movelifestyle.nl
Wij analyseren en adviseren 'to the point'

Advies

Diensten

Minder verzuim en verbeterde inzetbaarheid van uw medewerkers, dat is onze passie en missie. Hebben jullie een hoog verzuim of willen jullie werken aan verbeterde inzetbaarheid? Wij analyseren en adviseren 'to the point'. Samen maken we een verbeterd beleid met ambitieuze doelstellingen. Durven jullie het aan om het beleid door ons kritisch onder de loep te laten nemen? Maak een vrijblijvende afspraak met ons.

Begeleiding naar Eigen-Regiemodel en providerboog
Advies

Wij geloven in het Eigen Regie-model! Je hebt hiermee zelf de gehele regie over het verzuimproces en je zet snel interventies in die nodig zijn. Wij begeleiden organisaties naar een Eigen Regie-model. Dit o.a. door het (on the job) trainen van de leidinggevenden, het koppelen van de juiste bedrijfsarts/casemanager en het herschrijven van het verzuimbeleid. Wanneer een organisatie eenmaal werkt met het Eigen Regie-model, dienen er soms interventies ingezet te worden. Denk hierbij aan een mediator, een bedrijfsmaatschappelijk werker of arbeidsdeskundige. Met behulp van onze uitgebreide providerboog, kunnen wij snel de juiste interventie aan jouw organisatie koppelen.

Verzuim voorkomen
Advies

Verzuim helemaal voorkomen gaat helaas nooit 100% lukken, maar gelukkig kunt u de kans op verzuim wel sterk terugdringen. Het beleid, bedrijfscultuur, leidinggevenden en hr- of casemanager vertolken een belangrijke rol bij de kans op verzuim. Wilt u weten welke rol en hoe u deze op de juiste manier veranderd? Neem contact met ons op.

Van verzuim naar inzetbaarheid
Advies

Dat verzuim blijft een 'dingetje'. Het kost ontzettend veel geld, tijd en moeite. Het moet naar beneden, maar hoe? Wij helpen jullie om een preventief en proactief beleid te voeren, zodat jullie organisatie weer 'beter' wordt. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met jullie te bespreken.

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)
Advies

Vitale medewerkers maken een vitale organisatie. Bovendien is het vanuit de Arbo-wetgeving verplicht om werknemers een PMO (Preventief Medisch Onderzoek) aan te bieden. Wij hebben een samenwerking met Health Check-up (healthcheck-up.nl), waarmee wij een doelmatig PMO kunnen aanbieden. Middels deze samenwerking kunnen wij een PMO als volgt en op maat aanbieden: 1. We inventariseren vooraf, in samenwerking met de opdrachtgever, wat het doel is van het PMO (wat is wenselijk om te meten, waar liggen de eventuele pijnpunten binnen de organisatie); 2. We richten het PMO in op basis van de wensen en behoeften (fysiek gericht, mentaal gericht of een combinatie daarvan); 3. We stemmen met de oprachtgever af hoe we het PMO gaan communiceren richting de medewerkersgroep; 4. We nemen het PMO af en zorgen na afloop voor een heldere en goede analyse naar aanleiding van het afgenomen onderzoek; 5. We bieden een persoonijk nazorgtraject aan, wat maakt dat het onderwerp vitaliteit/gezondheid niet slechts tijdelijk de aandacht krijgt, maar juist een vaste plek krijgt in de organisatie en derhalve in het 'dna' van de organisatie terecht komt.

Vrijblijvend advies Neem contact op

Heeft u interesse in onze dienstverlening, neem dan contact met ons op!

Naam: *
Telefoonnr.:
Emailadres: *

©2024 MOVE • DisclaimerPrivacyreglement • Webontwikkeling: 2nd Chapter