06 415 081 68 info@movelifestyle.nl
Wij analyseren en adviseren 'to the point'

Advies

Diensten

Minder verzuim en verbeterde inzetbaarheid van uw medewerkers, dat is onze passie en missie. Hebben jullie een hoog verzuim of willen jullie werken aan verbeterde inzetbaarheid? Wij analyseren en adviseren 'to the point'. Samen maken we een verbeterd beleid met ambitieuze doelstellingen. Durven jullie het aan om het beleid door ons kritisch onder de loep te laten nemen? Maak een vrijblijvende afspraak met ons.

Begeleiding naar Eigen-Regiemodel en providerboog
Advies

Wij geloven in het Eigen Regie-model! Je hebt hiermee zelf de gehele regie over het verzuimproces en je zet snel interventies in die nodig zijn. Wij begeleiden organisaties naar een Eigen Regie-model. Dit o.a. door het (on the job) trainen van de leidinggevenden, het koppelen van de juiste bedrijfsarts/casemanager en het herschrijven van het verzuimbeleid. Wanneer een organisatie eenmaal werkt met het Eigen Regie-model, dienen er soms interventies ingezet te worden. Denk hierbij aan een mediator, een bedrijfsmaatschappelijk werker of arbeidsdeskundige. Met behulp van onze uitgebreide providerboog, kunnen wij snel de juiste interventie aan jouw organisatie koppelen.

Verzuim voorkomen
Advies

Verzuim helemaal voorkomen gaat helaas nooit 100% lukken, maar gelukkig kunt u de kans op verzuim wel sterk terugdringen. Het beleid, bedrijfscultuur, leidinggevenden en hr- of casemanager vertolken een belangrijke rol bij de kans op verzuim. Wilt u weten welke rol en hoe u deze op de juiste manier veranderd? Neem contact met ons op.

Van verzuim naar inzetbaarheid
Advies

Dat verzuim blijft een 'dingetje'. Het kost ontzettend veel geld, tijd en moeite. Het moet naar beneden, maar hoe? Wij helpen jullie om een preventief en proactief beleid te voeren, zodat jullie organisatie weer 'beter' wordt. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met jullie te bespreken.

Vrijblijvend advies Neem contact op

Heeft u interesse in onze dienstverlening, neem dan contact met ons op!

Naam: *
Telefoonnr.:
Emailadres: *

©2022 MOVE • DisclaimerPrivacyreglement • Webontwikkeling: 2nd Chapter