06 801 335 94 info@movelifestyle.nl
Direct en eerlijk. Geen blabla voor ons.

Over ons

MOVE is het trainings- en adviesbureau voor minder verzuim en verbeterde inzetbaarheid van uw medewerkers.

Wij bieden bedrijven een doelgerichte combinatie van advies, training en coaching. Wij maken werk van uw verzuim- en inzetbaarheidsbeleid. Van verzuimtrainingen voor leidinggevenden tot analyse van beleid. Wij zorgen voor minder onterecht en onnodig verzuim en een verbeterde inzetbaarheid van uw medewerkers.

Wij zijn:
- persoonlijk en betrokken
- professioneel en gepassioneerd
- dynamisch en flexibel

Onze missie en passie is minder verzuim en verbeterde inzetbaarheid voor elke organisatie.

Referenties van onze samenwerkingspartners? 

Geen probleem, u wilt natuurlijk weten met wie u in zee gaat. Deze verstrekken wij dan ook graag op aanvraag.                                                                                                      

Samantha en Adriaan

Samantha is het kloppend hart van MOVE. Samantha is vitaliteitscoach, inzetbaarheidsadviseur en casemanager verzuim (met een achtergrond als diëtist), niet een persoon voor de schijnwerpers, maar vooral organisator en structuurkanjer. Adriaan is een gepassioneerd trainer met alle kennis over verzuim en inzetbaarheid. Hij staat dan ook graag voor groepen mensen en krijgt energie om mensen vervolgens te motiveren en te activeren. Zijn hoofd zit altijd vol met ideeën (niet altijd even waardevol), houdt van verandering en contact met mensen.

 

Wie is Samantha?

Samantha gaat graag om 22.30 uur naar bed en staat het liefst ook vroeg op. Ze sport 2-3 keer per week (hardlopen en sportschool) en wandelt graag met kinderen Gijs, Juul en hond Luca in duin en op strand. Drinkt doordeweeks geen alcohol, maar vindt een glas Chardonnay op vrijdagavond erg lekker. Houdt van lekker en gezond eten, maar zelf koken is niet haar ding. Haar zwakke punt is chocola. Rust, regelmaat en familiaire contacten in haar privéleven vindt ze erg fijn.

Wie is Adriaan?

Zijn twee kinderen zijn de ultieme energiegever voor hem. Hij loopt vijf keer per week hard, maar moet een doel hebben anders komt de klad erin. De marathon onder de drie uur lopen is het droomdoel voor hem (PR staat op 3:08 uur). Hij kookt altijd en haat pakjes en zakjes. Ook hij drinkt geen alcohol doordeweeks. Al jarenlang gaat hij op zaterdagmiddag naar zijn favoriete voetbalclub: VV Katwijk. En daar ligt ook zijn zwakke punt: blijven hangen in de kantine en meer biertjes drinken dan dat hij zou willen. 

 

©2024 MOVE • DisclaimerPrivacyreglement • Webontwikkeling: 2nd Chapter